Top menu

3D kurser og undervisning

OBS: Alle kursus aktiviteter er sat i bero på ubestemt tid

3D Printhuset tilbyder kompetencegivende kurser og workshops i 3D design og print til virksomheder, uddannelsesorganisationer og private.

Vores kursusudbud består af en bred vifte af kurser og workshops indenfor 3D.

Vi underviser i, hvordan du og din arbejdsplads arbejder med 3D og giver Jer konkrete redskaber til, hvordan I optimalt implementerer og anvender teknologien, så i får størst mulig udbytte ud af den.

Vores kurser når bredt omkring alle aspekter af teknologien, og vi har et stort fokus på høj faglighed og optimering af arbejdsgange.
Vores undervisere er førende eksperter inden for området, og har alle konkret erfaring fra erhvervslivet med konkret anvendelse af 3D teknologi som produktions- og fremstillingsværktøj.

Vores undervisning har altid fokus på praksis, og derfor indeholder mange af vores kurser ‘hands on’ øvelser og inddragelse af konkrete og aktuelle virksomhedscases. Flere af kurserne giver også mulighed for at arbejde med eget materiale.

Alle vores kurser kan i form og indhold tilpasses virksomheden og medarbejdernes forventning og aktuelle behov.

3D Printhuset er Danmarks førende specialister inden for 3D og vores stærke branchekendskab sikrer os altid den nyeste viden indenfor området.
Den viden vil vi gerne dele med vores kunder, og vi glæder os derfor til at byde jer velkommen på et af vores kompetencegivende kurser.

Med venlig hilsen
3D Printhuset


Se vores store udvalg af kurser herunder:

 

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt os på:

Tlf: 70 60 55 33
Mail: info@3dprinthuset.dk