Top menu

3D design og 3D Print i undervisningen

3D printhuset skræddersyr workshops og kurser for skoler, lærere og pædagogisk personale.

Som Danmarks største udbyder af 3D printere, har 3D Printhuset længe serviceret  undervisningsområdet. Vi har derfor været heldige, at være med til at bringe 3D printerne ind i klasseværelserne og overvære samt bidrage til de enorme læringsmæssige potentialer, som teknologien tilbyder undervisningen.

For 3D Printhuset betyder det meget ikke kun at være leverandører  af printere, men også at kunne sikre at der med teknologien, følger noget værdifuldt læring med. Derfor har vi specialiseret os i at udvikle workshops og kurser, der fokuserer på at hjælpe lærere og undervisere med at skabe motiverende og inspirerende undervisning med 3D print teknologi.

Vi faciliterer workshops og kurser for alle interesserede målgrupper,  og specialiserer os i at formidle, hvordan teknologien kan anvendes i kombination med didaktiserede undervisningsmateriale, der konkret tager udgangspunkt i og forholder sig til De Fælles Mål – således printeren bliver et supplerende og et differentierende værktøj i den almene og daglige undervisning.

Kontakt os for at høre nærmere og for at finde det kursus eller den workshop, der passer bedst til Jer. Vi rådgiver om alt fra pædagogisk og teoretisk inddragelse af undervisningsmateriale til teknisk introduktion til hardware og software.

Vi lover at teknologien vil fascinere og motivere til ny og anderledes læring, og vi hjælper med at Jer vise præcist hvordan.

Praktisk

Målgruppe: Workshoppen er for elever fra 2. klassetrin samt lærere og pædagogisk personale.

Varighed: 4 timer

Pris: Aftales individuelt – afhænger af deltagerantal

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk