Top menu

3D Modellering i folkeskolen – som at forme ler

3D teknologien byder på flere forskellige 3D programmer, som både er nemme, intuitive og ikke mindst gratis.

Frank Fenriz er billedkunstner og tilbyder undervisning i Meshmixer og Sculpturis, som gør det muligt at 3D modellere, som om man havde en “klump ler” inde i computeren, sammensætte forskellige 3D modeller, som downloades fra nettet. Lidt som at klippe og klistre, eller redigering i Photoshop.

Man kan også ganske simpelt lave en lermodel, og bruge sit kamera som en 3D scanner og dermed få et 3D object ind i sin computer, som man derefter kan redigerer og 3D printe. Alle 3 metoder kan naturligvis kombineres efter behov, og eleverne vil kunne lære dette hurtigt, da det meste er meget intuitivt og visuelt.

Det vil give dem mulighed for nemt at omsætte deres ideer, design og figurer til fysiske 3D printet objekter, hvilket giver dem en mulighed for at forstå og bruge den 3D teknologi, som snart vil blive en meget vigtig del af fremtiden.

Frank Fenriz har brugt denne metode igennem snart 3 år. Han bruger den bl.a. både til hurtige skitser, men også til at støbe bronze- og Aluminiumsfigurer. Frank blev nr. 2 i DR. kunstklubs store konkurrence ”hvem er Danmarks bedste 3D tegner” og kan også komme ud på skolen for et lidt længere tidsrum som huskunstner, hvor der kan gives støtte fra Statens Kunstfond.

Tid: Kurset varer 3 dage á 5 timer, eller 5 dage á 5 timer
Antal: Halv klasse (Maks 14 elever)
Hvor: I kursusdeltagernes lokaler
Pris: Henholdsvis 5.750 DKK ekskl. moms og 7995 DKK ekskl. moms (Der tillægges 700 DKK ekskl. moms pr. køretime inkl. kilometertakst.)

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk