Top menu

3D print i arkitektur

Denne workshop er designet til at give arkitekter med interesse i 3D print et overblik over, hvordan teknologien kan bruges effektivt inden for arkitektfaget.

Indhold:

Når teknologien anvendes optimalt og effektivt, har 3D-print magt og evne til at skabe en enorm forbedring i arkitektens kreative proces ved at muliggøre et hurtigt, fysisk output, uhindret af typiske materielle begrænsninger. Gennem cases og levendegørelse vil denne workshop vise, hvordan 3D-print-teknologien kan gavne dit arbejde som arkitekt fra indledende koncept til detaljeret design.

Workshoppen foregår på engelsk og ledes af den tidligere chef for digital produktion på Rogers Stirk Havn og Partners, London, Laura Penman.

Det får du ud af kurset:

  • En kort introduktion til 3D-print-teknologi og dens anvendelsesmuligheder.
  • En præsentation af casestudier og 3D udskrevne eksempler for at illustrere de forskellige måder, hvorpå 3D-print kan bruges som redskab inden for tegnestuer. Med fokus på de fordele, det skaber i både designprocessen, klient kommunikation og markedsføring.
  • En live demonstration af de to mest udbredte 3D-print teknologier i tegnestuer.

Pris: 2.500 DKK pr deltager ekskl. moms

Kurser henvender sig til arkitekter, designere og fagfolk inden for visualisering– og digital produktion.

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk