Top menu

Animationer til nettet med Animate

Når du skal lave HTML5 bannere til hjemmesider, så skal du bruge Animate. Der er intet program som Animate, der er gør det så nemt og sjovt at lave animationer.

I programmet kan du lave mange forskellige typer produkter. Så de opgaver du skal løse, kan både være til hjemmesider, mobil enheder eller infoskærme. Mulighederne er mange og du kommer godt i gang med at lave flotte og visuelt stærk løsninger. På kurset arbejder du med animation på en tidslinje og med et minimum brug af kodning.

Efter kurset har du et solidt kendskab til at fremstile animationer og webbannere. Du er helt fortrolig med de vigtigste værktøjer i programmet, efter kurset.

Animate tiltaler mange grafikere og kreative mennesker, da de kan omsætte deres Illustrator og InDesign grafik til levende og animerede annoncer på nettet.

Du kan meget nemt lave Google bannere, til deres displaynetværk i HTML5 via Animate.

Vi underviser i den nyeste version af Animate, og både på MAC og PC.

Type: Holdkursus
Varighed: 2 dage
Antal: Max. 4 deltagere pr. hold
Niveau: Grundlæggende
Pris: 6.800 ekskl. moms
Hvor og hvornår:

Aarhus: 5/12 -6/12
København: 5/12 -6/12

Kurset kan også afholdes, som et skræddersyet kursus. Her kan du være med til at bestemme et tilpasset indhold til dine opgaver. Så vil det blive afholdt hvor det passer dig bedst.

 

Nynne spuur - kursus og uddannelsesansvarlig

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Nynne Spuur på:


Tlf:
 26 12 03 83
Mail: ns@3dprinthuset.dk