Top menu

DTP og layout med InDesign

Med InDesign laver du grafiske produkter. Når du vil lave visitkort, annoncer, foldere, magasiner, brochurer eller kataloger, skal du bruge InDesign.

Du lærer at lave en række forskellige grafiske løsninger, som vil styrke enhver kommunikation. På kurset kommer du igennem de helt basale værktøjer i programmet.

Kendskabet til programmet bliver løbende opbygget, gennem de opgaver der løses. Vi arbejde med de absolut mest almindelige produkter inden for grafisk arbejde. Du får vist vigtige og meget smarte funktioner, så du nemmere kan arbejde videre med dine opgaver.

Når du har deltaget på et InDesign kursus hos os, har du et godt kendskab til den grafiske produktionsproces, samt blevet fortrolig med de vigtigste værktøjer i programmet.

Et kursus i InDesign til grafisk arbejde, er for alle der har set fordelen i at arbejde hurtigere og mere smart med grafiske opgaver.

Vi underviser i den nyeste version af InDesign, og både på MAC og PC.

Type: Holdkursus
Varighed: 2 dage
Antal: Max. 4 deltagere pr. hold
Niveau: Grundlæggende
Pris: 6.800 ekskl. moms
Hvor og hvornår:

Aarhus: 31/10 – 1/11  og  7/12 -8/12
København: 31/10 – 1/11  og  7/12 -8/12
Odense: 23/11 -24/11

Kurset kan også afholdes, som et skræddersyet kursus. Her kan du være med til at bestemme et tilpasset indhold til dine opgaver. Så vil det blive afholdt hvor det passer dig bedst.

 

Nynne spuur - kursus og uddannelsesansvarlig

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Nynne Spuur på:


Tlf:
 26 12 03 83
Mail: ns@3dprinthuset.dk