Top menu

Grundlæggende billedbehandling med Photoshop

På kurset lærer du de at løse de typiske opgaver indenfor billedredigering. Der er fokus på de basale områder i programmet. Du lærer at fjerne uønskede ting på billeder og fremstille flotte collager med flere forskellige billeder. Photoshop er standardprogrammet til alt billedhandling og manipulation af billeder.

Få overblikket i brugerfladen, og få styr på de forskellige billedformater til korrekt brug i både tryksager og på online medier.

Kurset er til dig der sidder med konkrete (både små og store) opgaver indenfor billedredigering. Du vil kunne løse dine opgaver både bedre og hurtigere, efter dette kursus. Om det er farvejustering, beskæring eller manipulation af fotos, så kurset det rigtige for dig. 

Når du har deltaget på kurset, har du et godt udgangspunkt til at arbejde videre med dine billeder i Photoshop. Du lærer at bruge genveje og håndtere dine opgaver/projekter på den rigtige måde. Vi viser dig, hvordan du bruger de mulighederne, der er i Photoshop for at arbejde smartere.

Vi underviser i den nyeste version af Photoshop, og både på MAC og PC.

Type: Holdkursus
Varighed: 2 dage
Antal: Max. 4 deltagere pr. hold
Niveau: Grundlæggende
Pris: 6.800 ekskl. moms
Hvor og hvornår:

Aarhus: 3/10 – 4/10  og  9/11 -10/11  og  12/12 -13/12
København: 3/10 – 4/10  og  9/11 -10/11  og  12/12 -13/12
Aalborg: 2/11 -3/11

Kurset kan også afholdes, som et skræddersyet kursus. Her kan du være med til at bestemme et tilpasset indhold til dine opgaver. Så vil det blive afholdt hvor det passer dig bedst.

Nynne spuur - kursus og uddannelsesansvarlig

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Nynne Spuur på:


Tlf:
 26 12 03 83
Mail: ns@3dprinthuset.dk