Top menu

‘Hands on’ workshop med 3D teknologi

Kribler det også i dine fingre for at få lov til at prøve kræfter med 3D print teknologien? Så kom og deltag i denne workshop, som giver dig et udpræget indblik i den nye og spændende teknologi.

3D Printhuset giver dig nu muligheden for at deltage i en workshop, hvor du arbejder ‘hands on’, og kommer helt tæt på 3D teknologien.

Vi har udvalgt en række af de mest populære 3D printere på markedet, så workshoppen giver dig en unik mulighed for at blive introduceret til en bred vifte af printere af følgende typer:

  • Ultimaker 2
  • XYZ da Vinci
  • Flashforge (open source)
  • Mass Portal (Delta)

Kurset giver teknisk introduktion til de forskellige printere, og der gennemgås forskelle, fordele, slicers og ulemper.

Kursisterene får endvidere en grundig introduktion til printparametre og deres betydning for den færdige model gennemgås. Herunder temperatur, hastighed, lagtykkelse, support samt hyppigste årsager til fejl.

LÆRINGSMÅL:

Kursisterne prøver at printe med de mest brugte printertyper samt software indenfor FDM printere. Deltagerne går hjem med et overblik over og en viden om, hvilken typer printere der findes, samt hands-on erfaring og kendskab til alle printerene.

 

Tid: Kurset vare 4-5 time
Antal: Maks 10 deltagere
Pris: 15.000 DKK ekskl. moms

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk