Top menu

Implementering af 3D print i din udvikling- og designproces

Har du som virksomhed en produkt- og designproces, som indebærer 3D modeller eller designs, kan du med fordel – og uden investeringer – implementere 3D print i jeres arbejdsgange. 3D printeren er et stærkt værktøj, der både kan optimere arbejdsrutiner, stærkt forkorte “time to market”, hjælpe med salg samt optimere kvaliteten af slutproduktet. 3D print giver muligheden for mange billige og hurtige testmodeller, som kan betyde en kæmpe forskel, når der udvikles et nyt produkt.

Hos 3D Printhuset har vi hver dag berøring med mange forskellige brancher, som bruger 3D print, både som leverandør og som sparringspartner, og vi har samlet vores viden i dette kursus.

Læringsmål:

Kursisterne lærer, hvilke overvejelser de skal gøre sig når de vil bruge 3D print til produktdesign og udvikling. De får et bredt kendskab til designparametre, samt redskaber til at reparere og klargøre filer til 3D print, samt et overblik over hvilke teknologier, der er optimale til netop deres anvendelse.

Kurset giver desuden:

  • Indblik i fordelene og perspektiverne i at implementere 3D print i arbejdsprocesser
  • Indblik i de forskellige muligheder der er i 3D print
  • Overblik over de forskellige 3D print teknologier
  • Input til hvordan Jeres virksomhed kan bruge 3D print

 

Tid: Kurset vare 4 time
Antal: Maks 30 deltagere
Hvor: I 3D Printhusets lokaler eller hos kursusdeltagerne selv

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk