Top menu

Info workshop i 3D-design og 3D-print for elever og lærere

 

Kunne du tænke dig, at give dine elever og dig selv en ny og spændende tilgang til læring, så book en introworkshop i 3D design og print og løft din undervisning til nye højder.

Indhold

Info- workshoppen kommer bredt omkring i 3D teknologiens univers, og vil give dig og dine elever overblik og viden om de væsentligste emner og muligheder inden for 3d design og print.

Workshoppen vil give jer et indblik i 3D print og design som en kreativ og lærerig proces, der kan favne forskellige fagområder, og tilfører den traditionelle undervisning nye og spændende dimensioner. Eleverne kommer til at arbejde projektorienteret som producenter i et procesforløb, der lærer dem at tænke konstruktivt og kreativt fra idé til færdigt produkt.

Workshoppen vil således give en bred indsigt i den arbejdsproces, der strækker sig fra idéfase til modelfremstilling og videre til færdigt print. Deltagerne vil få en teknisk introduktion til printeren og en grundig gennemgang af designsoftware, for herefter at nå til designprocessen, hvor alle får mulighed for at arbejde ‘hands on’ med at designe skitser og modeller. Designprocessen afrundes med, at eleven får en færdig prototype af deres design, som vurderes og evalueres  i forhold til anvendelse og evt. ændringer af 3D modellen.

 

Praktisk

Målgruppe: Workshoppen er for elever fra 2. klassetrin samt lærere og pædagogisk personale.

Varighed: 4 timer

Pris: Aftales individuelt – afhænger af deltagerantal

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk