Top menu

Teambulding kurser med 3D print og design- en anderledes mødedag

 

Er I på udkig efter en anderledes og spændende mødedag med udfordringer og oplevelser, der indebærer den nyeste teknologi, så book jeres næste event hos 3D Printhuset og forevig dagen med egne producerede 3D designs.

3D Printhuset skræddersyr forskelige events og teambuildings kurser, hvor dine medarbejdere får mulighed for at inspirere og motivere hinanden gennem sjove samarbejdsøvelser,  der stilles skarp fokus på dine medarbejderes holdfølelse og deres evne til at samarbejde.

Ønsker du at give dine medarbejdere en unik oplevelse og værktøjer til at optimere og styrke deres performance og samarbejde, så får du hos 3D Printhuset mulighed for at sammensætte det forløb, der passer bedst til Jer.

Vi tilrettelægger hver opgave i tæt dialog med virksomheden, så vi sikrer at I får en dag, der passer til jeres unikke behov og ønsker.

Kontakt os idag og hør nærmere – vi står klar med både sjove og lærerige oplevelser i innovative og inspirerende omgivelser.

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk