Top menu

Udkørende kursus 1

Kurset giver introduktion og vejledning til simpel opsætning og print. Alle typiske fejl, som kan forekomme undervejs i print processen gennemgås og forklares.

Alle nødvendige praktiske og tekniske foranstaltninger gennemgås, og der printes et testprint for at sikre korrekt opsætning og installation af printer.

INDHOLD

10 minutter
Printeren tages til det sted kunden ønsker det. Der vejledes i hvorfor den eller en anden position er bedst; Stabilt bord uden rystelser, ingen større el-apparater i nærheden der vil skabe statisk elektricitet som kan skade printeren, etc.

30 minutter
Printeren sættes fuldt op, og man sikre sig igennem et testprint at den kører som den skal. Igennem opsætningen forklares de enkelte ting ved printeren således at kunden kender til filament + holder, motor, sensor, heater cartridge, isolator, coupler, etc.

30 minutter
Kunden oplæres i printeren generelt, hvor man ligger vægt på eventuelle fejl som kunden kan støde på. Her oplæres kunden samtidig i hvordan man kan løse fejlene nemt og enkelt. Atomic clean, skift af coupler, skift af dyse.

20 minutter
Hands on og spørgsmål.

 

Tid: Kurset varer 1,5 time
Antal: Maks 4 deltagere
Hvor: I kursusdeltagernes lokaler
Pris: 2.500 DKK ekskl. moms (Der tillægges 700 DKK ekskl. moms pr. køretime inkl. kilometertakst.)

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk