Top menu

Udkørende kursus 2

Kurset består af samme grundpakke som Udkørende kursus 1, men indeholder foruden teknisk introduktion til printeren, en uddybende gennegang af fordele og ulemper ved forskellige forbrugstoffer som fx ABS, PLA og PET, samt andre special filamenter. Der fokuseres også på en rensning ved skift af materiale, samt hvordan det bedst opbevares. Kurset afrundes med en introduktion til en udvidet forståelse af softwaretyper som Cura, XYZware og CraftWare.

INDHOLD

10 minutter
Printeren tages til det sted kunden ønsker det. der vejledes i hvorfor den eller en anden position er bedst; Stabilt bord uden rystelser, ingen større el-apparater i nærheden der vil skabe statisk elektricitet som kan skade printeren, etc.

40 minutter
Printeren sættes fuldt op, og man sikre sig igennem et testprint at den kører som den skal. Igennem opsætningen forklares de enkelte ting ved printeren således at kunden kender til filament + holder, motor, sensor, heater cartridge, isolator, coupler, etc.

40 minutter
Kunden oplæres i printeren generelt, hvor man ligger vægt på eventuelle fejl som kunden kan støde på. Her oplæres kunden samtidig i hvordan man kan løse fejlene nemt og enkelt. Atomic clean, skift af coupler, skift af dyse.

Pause: 20 minutter

15 minutter
Der introduceres yderligere til fordele og ulemper ved ABS, PLA, PET og Special filamenter. Der fokuseres også her på rensning ved skift af materiale, samt hvordan det bedst opbevares.

25 minutter
Der introduceres til og gives en udvidet forstelse af Cura, XYZware eller CraftWare.

30 minutter
Hands on og spørgsmål

 

Tid: Kurset varer 3 timer
Antal: Maks 4 deltagere
Hvor: I kursusdeltagernes lokaler
Pris: 3.750 DKK ekskl. moms (Der tillægges 700 DKK ekskl. moms pr. køretime inkl. kilometertakst.)

 

Jeppe Bank - 3D kurser og læring

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Søren Anker-Møller på:


Tlf: 
70 60 55 33
Mail: 
info@3dprinthuset.dk