Top menu

Vektor grafik med Illustrator

Med Illustrator skaber du flotte og kreative illustrationer, med mulighed for at skalere grafikken i alle størrelser. Her lærer du at tegne logoer, nyhedsgrafik, kort og andre grafiske symboler til både tryk og webdesign. På kurset lærer du de mest grundlæggende og anvendte funktioner i Illustrator.

Du kommer til at arbejde ud fra geometriske figurer, som vi sammensætter til egne figurer. Vi farvelægger, de fremstillede elementer. Du kommer til at mestre de mange muligheder, der findes i farvelægning. Under hele kurset vil du arbejde med penneværktøjet, som er ét af de vigtigste redigeringsværktøjer (bruges også i mange af de andre Adobe programmer) i programmet.

Du bliver tryg med brugerfladen i Illustrator og får vist smarte genveje, der gør dit arbejde nemmere.

Illustrator er et ”must” for alle, der laver grafiske arbejde og fremstiller illustrationer til tryk og web. Fordelen med vektorgrafik er at billedkvaliteten, forbliver god ved skalering.

Med et Illustrator kursus er du godt i gang med branchens vigtigste værktøj til fremstilling af vektorgrafik.

Vi underviser i den nyeste version af Illustrator, og både på MAC og PC.

Type: Holdkursus
Varighed: 2 dage
Antal: Max. 4 deltagere pr. hold
Niveau: Grundlæggende
Pris: 6.800 ekskl. moms
Hvor og hvornår:

Aarhus: 16/11 -17/11
København: 16/11 -17/11
Aalborg: 31/10 -1/11

Kurset kan også afholdes, som et skræddersyet kursus. Her kan du være med til at bestemme et tilpasset indhold til dine opgaver. Så vil det blive afholdt hvor det passer dig bedst.

 

Nynne spuur - kursus og uddannelsesansvarlig

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Nynne Spuur på:


Tlf:
 26 12 03 83
Mail: ns@3dprinthuset.dk