Top menu

Bliv klogere på hvordan industrien anvender 3D print i praksis

3D Print Event i Aarhus: Praktisk anvendelse Mange i mekanikkens verden oplever udfordringer med innovation og produktudvikling. I en industri hvor man skal løbe for at stå stille. Hvor megatrends som 3D print spiller en større og større rolle. I dag tiltrækker 3D print teknologien øget interesse fra adskillige industrier på markedet. Det er specielt udfordringen ved, at der ikke er mange der underviser i praktisk anvendelse af 3D Print, der klart volder industrierne vanskeligheder. For at bryde denne barriere træder 3D Printhuset til og tilbyder muligheden for at blive klogere på den praktiske anvendelse af 3D print.

Om os:

3D Printhuset er Danmarks og Nordens førende leverandør af 3D print- og scan teknologi. Vores eksperter kan rådgive om implementering, uddannelse og valg af teknologi. Vi har vejledt flere virksomheder på området, herunder FJ Industries, der med succes har optimeret deres produktion vha. 3D printede værktøjer.

Om arrangementet:

For at finde ud af hvordan din virksomhed kan udnytte 3D printernes potentiale så mød op til vores arrangement den 23. marts klokken 15.00-17.00 på Banegårdsgade 4, 8000 Århus, hvor der stilles skarpt på de muligheder som 3D print rummer.

Tilmelding sendes til tm@3dprinthuset.dk eller mhl@3dprinthuset.dk

Comments are closed.