Top menu

Cases Print Service


Arkitektur & Byggeri


Modeller til VILLUM Window Collection

Kunde: Malte Gormsen ApS
Teknologi: 3D print: Zcorp Z650

Opgave:
Malte Gormsen ApS har udført tegninger og 3D modellering til denne udstilling, som er udstillet permanent i Søborg på VILLUM Window Collection. Her udgør de en del af den store udstilling omkring vinduets udvikling gennem tiden. Blandt bygnignerne er Fredensborg Slot og Notre Dame. Modellerne er printet i hvid gips, og der er efterfølgende sat lys i, så de tynde dele gennemlyses og ligner vinduer.

 


Kunst & Skulptur


Jeannette Ehlers – “I Am Queen Mary”

Kunde: Jeannette Ehlers
Teknologier: 3D print: Zcorp Z650 / 3D Scan: Artec Eva / Software: Blender, Artec Studio, Meshlab og flere.

Opgave:
Jeannette Ehlers har længe arbejdet med temaet omkring De Dansk Vestindiske øer, og ønskede i den sammenhæng at lave en skulptur, som skal stå på Toldboden i København. Med Artec Eva har vi 3D scannet de to personer, og lavet et “remesh”, så ansigtet fremstår som en blanding af de to personer, men stadig med sit eget karakteristiske træk. “Tronen” er tegnet fra bunden i blandt andet blender og Solidworks, og sat sammen med de redigerede scans. Til sidst har vi 3D printet en skalamodel i sort gips, mens vi venter på, at den endelig skulptur bliver produceret i 7 meters højde!

 


Claus Carstensen – “Doing Time”

Kunde: Claus Carstensen
Teknologier:
3D Print: SLA / 3D Scan: Artec Eva / Software: Blender, Artec Studio, Zbrush og flere.

Opgave:
Værket skulle bestå af 5 statuer af Claus og hans kolleger , som skulle stå i det nye Storstrøms Fængsel. Værket af de fem skulpturer i fuld størrelse, blev 3D scannet med vores Artec Eva 3D scanner, og efterbehandlet i bl.a. blender og printet i SLA. Herefter er de blevet brugt som masters til bronzestøbning. Indvielsen fandt sted i September 2017, hvor vi for første (og sidste) gang fik lov at se skulpturerne i deres rette element. (Foto: Anders Sune Berg)