Top menu

Categories Archives: Forside

3D Kurser & Workshops

Vi tilbyde kurser og workshops inden for 3D print. Vores kursuslokale ligger under vores butikslokaler på Sølvgade 85A og er tilholdsted for både begynderkurser og, i fremtiden, kurser for mere erfarne brugere af 3D printere, scannere og software. Vi har indrettet dette kursuslokale, fordi vi gerne vil dele ud af vores viden, da vi mener, at alle skal have mulighed for at ride med på 3D bølgen.

Continue Reading

3D Print Service

Vi tilbyder at 3D printe alt fra prototyper til smykker og lamper. Vi har en række forskellige professionelle 3D printere til rådighed og kan derfor tilbyde forskellige materialer, kvalitet og priser. Hvis ikke du er en haj i et 3D program, så kan vi enten tilbyde at modellere din model eller 3D scanne den, så den kan blive klar til at 3D printes. Klik her for mere info.

Continue Reading

3D Print Butik

Vi sælger 3D Printere, 3D Scannere og 3D filament til både private og professionelle virksomheder. I vores butik på Sølvgade 85A gør vi vores bedste for at rådgive og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Denne hjælp har vi også ville prøve at give dig her på siden, derfor har vi under “Kom igang med 3D Print” prøvet og hjælpe dig indenfor forskellige kategorier af 3D print universet.

Continue Reading