Top menu

Leasing af udstyr

Leasing løsninger er steget i popularitet, og vi har derfor hos 3D Printhuset A/S valgt at stifte partnerskab med Grenke Leasing, et af Europas førende og mest erfarende leasingselskaber.

Ved flere af vores kunder er leasing allerede en fast del af deres finansieringsstrategi, da leasing har en række fordele:

1. Hjælper til med at opretholde likviditeten

Leasing er skånsom over for egenkapitalen og styrker kreditværdigheden hos egen bank, da effektivt teknologisk udstyr har en høj økonomisk pris.

2. Giver planlægningssikkerhed

Det betaler sig at lease innovativt udstyr!

Du betaler først, når teknikken i din virksomhed begynder at tjene sig selv ind. I stedet for høje anskaffelsesomkostninger, der skal indhentes lidt efter lidt, ledsages dine regelmæssige leasingrater af det udbytte, der opnås, mens og i kraft af at du bruger udstyret. Det udvider lige fra starten dine investeringsmuligheder. Oveni fordelen ved pay-as-you-earn kommer planlægningssikkerheden. De konstante leasingrater er en udgiftspost i din virksomhedsplanlægning, der kan beregnes fast forud, og udgiftsføres som driftsomkostninger.

3. Gør større investeringer mulige på et tidligere tidspunkt

Små rater erstatter høje købspriser!

Ofte kræver udviklingen at der skal investeres i ny teknologi. – Det binder kapital at investere i dyr innovationsteknologi, og samtidig gør de kortere innovationscyklusser at teknologien bliver forældet. Ved et leasingtilbud kan du få lave månedsrater og samtidig forny din forretning i takt med at markedet ændre sig.

4. Giver fleksibilitet

Hos Grenke tilbydes en udskiftningsoption, som giver dig fleksibiliteten til altid at besidde den nyeste teknologi. Ønsker man at udskifte i sin nuværende leasingperiode, giver udskiftningsoptionen denne mulighed. Derved har du ikke bare mulighed for at skifte din forældede teknologi ud ved leasing ophør, men også undervejs, skulle teknologien eller dine behov udvikle sig hurtigere end antaget.

Leasing er en fleksibel og sikker løsning, som flere og flere virksomheder vælger i dag. Med små afdrag per måned, kvalificere du dit cashflow til at kunne håndtere en større udvidelse af din forretning.

 

Ønsker du at vide mere om leasingpakkerne kontakt gerne vores salgsafdeling på følgende tlf nr: 70605533

Har du uddybende spørgsmål omkring leasing kan vi stille dig direkte i kontakt med Grenke Leasing.