Top menu

Ledige stillinger hos 3D Printhuset

Vi søger en Customer Experience & Operations Management Praktikant i København

  • Hjælp med at forbedre kundernes oplevelse og optimer håndteringen af drift i vores København afdeling. Har du brug for en udfordring i en ung virksomhed, så er dette måske noget for dig. Læs mere her.

Vi søger en Marketing og Kommunikationspraktikant til vores afdeling i København, er det dig?

  • Vores marketingsafdeling i København har vokseværk, og vi leder derefter en praktikant der har drive og kan tage ansvar når det gælder vores digitale kanaler, så som sociale medier og nyhedsbrev, samt PR. Læs mere her.

Vil du have masser af ansvar som markedsføringspraktikant i Aarhus? – Besat

  • Vores afdeling i Aarhus savner en engageret markedsføringspraktikant, der i tæt samarbejde med teamet kan styrke vores markedsføring. Læs mere her.

Are you interested in exploring the world of business intelligence? – Besat  

  • 3D Printhuset is looking for a student assistant to take over business intelligence as a core function in the company as soon as possible. Read more.

Vi søger en yngre forretningsudvikler i Aarhus, er det dig? – Besat  

  • Til vores afdeling i Aarhus søger vi en daglig leder med tekniske evner, der kan påtage sig ansvaret for at udvikle de eksisterende forretningsområder i det jyske. Læs mere og ansøg her.

Vi søger en økonomimedarbejder, er det dig? – Besat

  • Vores virksomhed er i kraftig vækst, og vi har derfor brug for en ekstra medarbejder, der kan hjælpe med vores daglige økonomiopgaver. Læs mere her, hvis du tænker at du kan løfte opgaven.