Top menu

Ledige stillinger hos 3D Printhuset

Vi søger en Marketing og Kommunikationspraktikant til vores afdeling i København, er det dig?

  • Vores marketingsafdeling i København har vokseværk, og vi leder derefter en praktikant der har drive og kan tage ansvar når det gælder vores digitale kanaler, så som sociale medier og nyhedsbrev, samt PR. Læs mere her.

Vil du have masser af ansvar som markedsføringspraktikant i Aarhus?

  • Leder du efter en praktikplads? Interesserer du dig for markedsføring og salg? Kunne du tænke dig at få ansvar for at udvikle forretningen i Aarhus, som er stærkt voksende i takt med den teknologiske udvikling? Så er du måske vores nye marketingpraktikant. Læs mere her.

Vi søger en Customer Experience og Operations Management praktikant, er det dig? – Besat

  • Vores showroom i København har brug for flere hænder. Helt konkret søger vi en praktikant inden for Customer Experience og Operations Management, der kan hjælpe med de administrative opgaver. Læs hele opslaget her.

Vil du have massere af digital ansvar som praktikant og mulighed for fastansættelse? – Besat

  • Vi søger en praktikant med drive, der i tæt samarbejde skal opføre, administrere og forbedre vores nye webshop. Læs mere her.

Vil du have masser af ansvar som markedsføringspraktikant i Aarhus? – Besat

  • Vores afdeling i Aarhus savner en engageret markedsføringspraktikant, der i tæt samarbejde med teamet kan styrke vores markedsføring. Læs mere her.

Are you interested in exploring the world of business intelligence? – Besat  

  • 3D Printhuset is looking for a student assistant to take over business intelligence as a core function in the company as soon as possible. Read more.

Vi søger en yngre forretningsudvikler i Aarhus, er det dig? – Besat  

  • Til vores afdeling i Aarhus søger vi en daglig leder med tekniske evner, der kan påtage sig ansvaret for at udvikle de eksisterende forretningsområder i det jyske. Læs mere og ansøg her.

Vi søger en økonomimedarbejder, er det dig? – Besat

  • Vores virksomhed er i kraftig vækst, og vi har derfor brug for en ekstra medarbejder, der kan hjælpe med vores daglige økonomiopgaver. Læs mere her, hvis du tænker at du kan løfte opgaven.