Top menu

Customer Experience & Operations Management Praktikant

3D printhuset søger en dygtig praktikant til Københavns måske mest innovative og spændende arbejdsplads. – Vi har travlt og mangler dygtige hænder, der kan hjælpe med den daglige drift af vores showroom i hjertet af København.

Om os:

3D Printhuset er Danmarks førende leverandør af 3D-print- og scanteknologi. Vi har showrooms og kontorer i København og Aarhus og er autoriseret forhandler af 3D printere og udstyr fra verdens førende 3D-virksomheder. Vi har egen serviceorganisation til support af alle produkter og vores eksperter står altid klar til at rådgive om implementering, uddannelse og valg af teknologi.

3D print er en af de hurtigst voksende teknologier i dag. Banebrydende innovationer, baseret på de hurtigt faldende priser på 3D printere, generer nye virksomheder inden for emnet.

Danmark har været bagefter i den sammenhæng, men det er alt sammen på vej til ændre sig:

3D Printhuset åbnede sine døre i midten af København i oktober 2014. 3D Printhusets mission er at sprede interessen for 3D printere og 3D scannere, samt øge tilgængeligheden af 3D teknologien for både private såvel som virksomheder i Danmark. Udover at fremvise og sælge 3D maskiner via vores showroom og webshop, tilbyder vi alt fra rådgivning til salg af 3D hardware, kurser samt 3D print service.

Om dig:

Vi leder efter en praktikant, som er studerende inden for operations management og proces optimering, og har interesse i at udvikle og optimere en ung virksomheds mange opgaver tilhørende vores lager, logistik, Showroom og kontor beliggende i København.

Du skal være god til at sætte dig ind i ny viden, som du efterfølgende kan formidle videre, men vigtigst af alt skal du være ivrig efter at lære og ikke være bange for at tage fat.

Du har en interesse i at udvikle logistik- og lagerstyring, hvor fokus er på integration og automatisering. Du vil både have praktisk og teoretisk arbejde.

Vi søger dig, hvis du er:

  • Er ambitiøs og har drive
  • Er resultatorienteret, proaktiv og god til at arbejde selvstændigt
  • Er fleksibel og have mod på at udføre rutinepræget opgaver i forbindelse med den daglige administrative varetagelse af butikken.
  • Er struktureret og god til at bevare overblikket i en travl hverdag.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en fuldtids praktikplads, ulønnet, i et ungt, ambitiøst iværksættermiljø, med mulighed for fastansættelse. Praktikken vil spænde over en 4-6 måneders periode. Du vil komme til at arbejde i et udfordrende og meget dynamisk miljø, som udgøres af et erfarne partnere og entusiastiske medarbejdere. Dine mødetider er meget fleksible og kan arrangeres således at det passer med dit eventuelle studie.

Du vil indgå i en afdeling som dagligt beskæftiger sig med Customer Experience, hvor hele virksomhedens drift og arbejde fokuseres på som en samlet enhed, for at give vores kunder den mest fleksible og pålidelige service muligt.

Hvad siger tidligere praktikanter?

“As an intern at 3D Printhuset I have had the chance to put my skills to the test and to learn a great deal about 3D printing. 3D Printhuset is a very welcoming workplace where it is easy to get your word through and ask ‘stupid’ questions. Having an opinion is encouraged and new ideas welcomed. As a start-up it can be a bit chaotic at times, but the people here are energetic and driven, making it a very fun and interesting place to work.“

– Erla, Marketing og kommunikation

Sådan ansøger du:

Ser du dig selv arbejde indenfor ovenstående områder, så vil vi rigtig gerne modtage netop din ansøgning. Hvis du er interesseret, send os din motiverede ansøgning (maks. 1 side), samt CV til ad@3dprinthuset.dk. Skriv ”3D Praktik” i emnefeltet.