Top menu

Praktik med mulighed for fastansættelse

3D Printhuset i København søger praktikanter, som kan hjælpe med en langt række spændende opgaver i vores hastigt voksende virksomhed.

Vi er:
3D Printhuset og Danmarks førende leverandør af 3D-print- og scanteknologi. Vi har showrooms og kontorer i København og Aarhus og er autoriseret forhandler af printere og udstyr fra verdens førende 3D-virksomheder. Vi har egen serviceorganisation til support af alle produkter og vores eksperter står altid klar til at rådgive om implementering, uddannelse og valg af teknologi.

Om dig:
Vi leder efter praktikanter som har interesse for innovation og teknologi og gerne vil være med til at undersøge og udvikle nye forretningsområder baseret på den seneste 3D-teknologi. Du skal være god til at sætte dig ind i ny viden, som du efterfølgende kan formidle videre, men vigtigst af alt skal du være ivrig efter at lære.

Vi søger dig, hvis du:

 • Er ambitiøs med masser af drive
 • Er resultatorienteret og proaktiv
 • Kan arbejde selvstændigt

Det er desuden en fordel, til visse stillinger, hvis du er vant til at arbejde i Microsoft Excel og PowerPoint.

Ledige stillinger

 • Markedsanalyse
  Markedsanalyser af nye og innovative applikationer indenfor 3D-print. Det kunne være inden for sundhed, smykker eller konstruktion af bygninger.
 • Customer Experience
  Strømligning af kundekontaktflade, integrering og vedligeholdelse af systemer samt koordinering imellem alle afdelinger.
 • Teknisk Support
  Tekniker med flair for elektronik til at udvikle produktsortiment, vedligeholdelse af Zendesk og yde førsteklasses kundeservice.
 • Marketing / Eksport
  Kontakt til leverandører og kunder i Skandinavien. Opdatering af produktkatalog / prislister og udarbejdelser af markedsføringsplaner for hvert skandinavisk land.
 • Grafik og design
  Grafisk opsætning og design af alt fra online marketingsmateriale til fysisk branding i vores butikker og til events.
 • Webshop administration
  Alsidig web administrator med evner indenfor SEO, konverteringsoptimering og online forretningsforståelse

Vi tilbyder en fuld- eller deltidspraktikplads, ulønnet, i et ungt, ambitiøst iværksættermiljø. Praktikken vil spænde over en 4-6 måneders periode. Du vil komme til at arbejde i et udfordrende og meget dynamisk miljø, som udgøres af et ungt team af entusiastiske medarbejdere. Dine mødetider er meget fleksible og kan arrangeres således at det passer med dit eventuelle studie.

Efter endt praktikophold, er der mulighed for ansættelse som studentermedhjælper og efter endt studie, ansættelse på fuld tid.

Hvad siger tidligere praktikanter?

“As an intern at 3D Printhuset I have had the chance to put my skills to the test and to learn a great deal about 3D printing. 3D Printhuset is a very welcoming workplace where it is easy to get your word through and ask ‘stupid’ questions. Having an opinion is encouraged and new ideas welcomed. As a start-up it can be a bit chaotic at times, but the people here are energetic and driven, making it a very fun and interesting place to work.“

– Erla, Marketing og kommunikation

Er det noget for dig?
Hvis du er interesseret, send os din motiverede ansøgning (maks. 1 side), samt CV til job@3dprinthuset.dk. Skriv ”3D Praktik” i emnefeltet. Vi søger ansættelse hurtigst muligt.