Top menu

Vi søger en praktikant i København til markedsanalyser og project development, er det dig?

Er du interesseret i markedsanalyser og project development?

3D Printhuset i København søger en praktikant, som kan hjælpe med en række innovative udviklingsprojekter. Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med forskellige former for markedsanalyser, som er essentielle for den videre udvikling af førnævnte projekter.

Hvem er vi?

3D print er en af de hurtigst voksende teknologier i dag. Banebrydende innovationer, baseret på de hurtigt faldende priser på 3D printere, generere nye virksomheder inden for emnet.

Danmark har været bagefter i den sammenhæng, men det er alt sammen på vej til at ændre sig.

3D Printhuset åbnede sine døre i midten af København i oktober 2014. 3D Printhusets mission er at sprede interessen for 3D printere og 3D scannere, samt øge tilgængeligheden af 3D teknologien for både private såvel som virksomheder i Danmark. Udover at fremvise og sælge 3D maskiner via vores showroom og webshop, tilbyder vi alt fra rådgivning til salg af 3D hardware, kurser samt 3D print service.

Om dig

Vi leder efter en praktikant som har interesse for innovation og gerne vil være med til at undersøge og udvikle nye forretningsområder baseret på den seneste 3D teknologi. Du skal være god til at sætte dig ind i ny viden som du efterfølgende kan formidle videre, men vigtigst af alt skal du være ivrig efter at lære.

Vi søger dig, hvis du:

• Er ambitiøs med masser af drive
• Er resultatorienteret og proaktiv
• Kan arbejde selvstændigt
• Er konstruktiv og kan samarbejde

Det er desuden en fordel hvis du er vant til at arbejde i Microsoft Excel.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en fuld- eller deltids praktikplads, ulønnet, i et ungt ambitiøs iværksættermiljø, i en ny lovende industri. Praktikken vil spænde over en 3-6 måneders periode. Du vil komme til at arbejde i et udfordrende og meget dynamisk miljø, som udgøres af et ungt team af erfarne partnere og entusiastiske medarbejdere. Dine mødetider er meget fleksible og kan arrangeres således at det passer med dit eventuelle studie. Samt muligheden for et efterfølgende studie, del- eller fuldtidsjob.

Sådan ansøger du

Ser du dig selv arbejde indenfor ovenstående områder, så vil vi rigtig gerne modtage netop din ansøgning.

Hvis du er interesseret, så send os din motiverede ansøgning samt dit CV til jl@3dprinthuset.dk senest d. 30. januar 2016.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til vores nuværende praktikant, Søren, på tlf. 31 48 60 03.