Top menu

Webshop Administrator Praktikant

OBS: Stillingen er besat

3D Printhuset søger en praktikant, der kan hjælpe os med at udvikle og forbedre vores online tilstedeværelse. Dit ansvar vil være at opbygge og administrer vores nye webshop, i samarbejde med vores nuværende administrator.

Vi er på nuværende tidspunkt igang med at udvikle en større og forbedret webshop i Magento, hvis formål er at forbedre de interne processer via bedre integration mellem afdelingerne og deres systemer, og dermed også skabe en bedre oplevelse for kunderne.


Hvem er vi?

3D print er en af de hurtigst voksende teknologier i dag. Banebrydende innovationer, baseret på de hurtigt faldende priser på 3D printere, generere nye virksomheder inden for emnet.

Danmark har været bagefter i den sammenhæng, men det er alt sammen på vej til at ændre sig.

3D Printhuset åbnede sine døre i midten af København i oktober 2014. 3D Printhusets mission er at sprede interessen for 3D printere og 3D scannere, samt øge tilgængeligheden af 3D teknologien for både private såvel som virksomheder i Danmark. Udover at fremvise og sælge 3D maskiner via vores showroom og webshop, tilbyder vi alt fra rådgivning til salg af 3D hardware, kurser samt 3D print service 

Om dig

Vi leder efter en Multimediedesigner med massere af drive, der har lyst til en alsidig hverdag i en ung virksomhed. Der opstår tit opgaver hvor der skal tænkes ud af boksen, og evner som fx photoshop eller SEO kan være et plus.


Vi søger dig, hvis du:

 • Er ambitiøs med massere af drive
 • Er resultatorienteret og proaktiv
 • Kan tage initiativ og følge op på egne idéer
 • Har erfaring med webshops
 • Er konstruktiv og kan samarbejde

Det er et plus hvis du har kendskab til følgende:

 • Google Analytics
 • Magento
 • WordPress
 • HTML og CSS
 • Photoshop
 • 3D Print branchen

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en fuld- eller deltids praktikplads, ulønnet, i et ungt ambitiøs iværksættermiljø, i en ny lovende industri. Praktikken vil spænde over en 3-6 måneders periode. Du vil komme til at arbejde i et udfordrende og meget dynamisk miljø, som udgøres af et ungt team af erfarne partnere og entusiastiske medarbejdere. Dine mødetider er meget fleksible og kan arrangeres således at det passer med dit eventuelle studie. Samt muligheden for et efterfølgende studie, del- eller fuldtidsjob.

Hvad siger tidligere praktikanter?

“As an intern at 3D Printhuset I have had the chance to put my skills to the test and to learn a great deal about 3D printing. 3D Printhuset is a very welcoming workplace where it is easy to get your word through and ask ‘stupid’ questions. Having an opinion is encouraged and new ideas welcomed. As a start-up it can be a bit chaotic at times, but the people here are energetic and driven, making it a very fun and interesting place to work.“

– Erla, Marketing og kommunikation

Sådan ansøger du

Ser du dig selv arbejde indenfor ovenstående områder, så vil vi rigtig gerne modtage netop din ansøgning.

Hvis du er interesseret, send os din motiverede ansøgning samt dit CV til ad@3dprinthuset.dk