Top menu

Makerspace by 3D Printhuset

Makerspace by 3D Printhuset er en kreativ pakkeløsning, som består af mange forskellige nye teknologier og som giver brugerne mulighed for at udfolde deres kreativitet på tværs af kompetencer, interesser og teknik!

At købe et Makerspace hos 3D Printhuset giver jer mulighed for at udforske de mange nye teknologier, hver for sig og i sammenspil. Makerspace er et kreativt rum, som får den moderne nørd og familiefaren til at samarbejde, og får to elevers gode ideer til at blive én super ide! Makerspace giver anledning til innovation og udvidet læring gennem kurser, workshops og foredrag.

Vi skræddersyr jeres Makerspace-pakke, ud fra de forskellige produkter, som den er beskrevet under vores produktliste. Det betyder også, at vi leverer opsætningen og sammensætningen af jeres Makerspace, uanset hvilke teknologier I vælger. Vi sørger for, at Makerspacet er klar til at blive taget i brug, når vi har sat det op. Det vil sige, at vi sørger for den rette software og den rette proces til brug af Makerspace. Vi opsætter også de rigtige læringsmål i samarbejde med jer uanset vision.Render-BW
Vi har samarbejdspartnere til at levere lige præcis de teknologier, I vil have. Vi leverer den rette hjælp til at I kommer rigtig i gang med hver teknologi, blandt andet ved et samlet Makerspace-kursus og tilhørende materialer, som kan guide jer og jeres brugere godt i gang.

Alt i alt betyder det, at vi leverer en komplet skræddersyet Makerspace-løsning, uden at I skal være nervøse for opsætning, sammensætning og tidsspild. Vores produkter er af bedste kvalitet, hvilket betyder, at vi kan levere et Makerspace, I vil blive ovenud tilfredse med.

Cases

Som en af Danmarks førende virksomheder i 3D-branchen, har vi solgt 3D-produkter til mange institutioner, organisationer og virksomheder, bl.a. til Tårnby Hovedbibliotek og Gribskov Bibliotek.

Tårnby Hovedbibliotek
Tårnby Hovedbiblioteker er et af de biblioteker, der på mange områder er meget innovative og nysgerrige. Hos Tårnby har man erhvervet sig 3D-printere, Lego Mindstorm og Makey Makey, som indgår i en del af visionen om et mobilt Makerspace.

Biblioteket har i høj grad fokuseret på at få etableret et Makerspace med mange nye interessante teknologier, hvor der blandt andet tænkes meget på små-elektronik og 3D-prints, såsom Ultimaker, Littlebits og Arduino.

Ved en Lego Mindstorm-workshop for de yngre fik deres fædre øjnene op for Lego Mindstorm, og har derigennem øget interessen for teknologien og biblioteket. Flere pop-up events i foyeren med deres nye 3D-printere har skabt stor interesse og øget kommunikation med biblioteksbrugerne.

Tårnby Bibliotek har sat sig for at blive et moderne bibliotek, der besøges af de fleste fra befolkningen, unge som gamle. Vigtigst for dem er at være et bibliotek, der danner rammerne for at være det sted i Tårnby, hvor folk mødes, deler viden og dermed skaber fornyet aktivitet og nye bekendtskaber. Deres Makerspace skal skabe øget kommunikation og fællesskab blandt både nye og rutinerede brugerne.

Gribskov
Hos Gribskov Bibliotek har man erhvervet sig de større produkter fra Makerspace-pakken, 3D-printere og laserskærer. Makerspace skal danne rammerne for et socialt og aktivt sted, hvor borgerne kan booke tider på de forskellige maskiner. Gribskov Bibliotek tænker også på at afholde events og workshops som en del af den indkørende proces af deres Makerspace. Det vil skabe interesse, relationer og indhold for deres brugere.