Top menu

Ny teknologi, skaber nye jobs

Den teknologiske udvikling har mere fart på nu, end nogensinde før, og den påvirker i stigende grad vores dagligdag og ikke mindst vores jobs.

Det er ikke længe siden at robotter var en fantasi der florerede i science fiction film. Men nu er realiteten den, at robotter i større og større grad overtager jobs fra os mennesker. Men skal vi være nervøse? Nej, for i samme hast øges behovet og efterspørgslen for nye stillinger og jobs, som ikke fandtes for 10 år siden.

3D teknologien er ikke anderledes. Bare her i 3D Printhuset har vi 3D- print, scan og modellerings specialister gående, hvis stilling er blevet skabt på grund af denne nye teknologi. – Jakob Jørgensen er et eksempel herpå, han er til daglig leder af vores Print Service afdeling, hvor han og hans medarbejdere håndterer en lang række forskellige 3D print opgaver. 

Flere og flere virksomheder begynder nu at benytte 3D printere til for eksempel at fremstille modeller og prototyper, som før blev lavet i hånden. Det vil sige der nu er jobs til dem der har lært at operere en 3D printer og kan 3D designe disse modeller.

 

Nedenfor er en række forskellige stillinger som ikke fandtes for blot 10 år siden:Jakob Jørgensen - 3D Designer - 3D Printhuset2

  • Drone pilot
  • MakerSpace Manager
  • App udvikler
  • Social Media Manager
  • Youtuber
  • 3D Printer Operatør

 

Summa sumarum er at det handler om at tage imod ny teknologi med åbne arme, og se mulighederne, i stedet for at se den som en trussel.

Vær nysgerrig – det kan være din hobby bliver dit job

 

PS. Hold øje med vores ledige stillinger her på hjemmeside: Ledige 3D jobs

 

 

Comments are closed.