Top menu

Om os

Velkommen hos Nordens største 3D print virksomhed og showroom placeret i hjertet af København.

3D Printhuset er Danmarks og Nordens førende leverandør af 3D print- og scan teknologi. Med kontor i centrum af København, ønsker vi at udbrede kendskabet til teknologien og mulighederne. Vi er autoriseret forhandler af printere og udstyr fra verdens førende 3D virksomheder, og har egen serviceorganisation til support af alle produkter. Vores eksperter står altid klar til at rådgive om implementering, uddannelse og valg af teknologi.

3D Printhuset tilbyder også en omfattende print- og scan service, hvor vores ingeniører er involveret i hele udviklings- og designfasen, hvad enten der ønskes standard eller skræddersyet løsninger af dit produkt. Vi bestræber os hele tiden på, at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at være på forkant med de nyeste produkter og teknologier på markedet, samt sørger for at gennemteste løsningerne, så vi kan give den bedst mulige rådgivning.

3D Printhuset A/S ejes af The 3D Group A/S. The 3D Group A/S har en række virksomheder indenfor 3D print, ligesom selskabet er involveret i udviklings og venture projekter relateret til 3D print. The 3D Group ejes af en investor kreds bestående af meget erfarne erhvervsledere, iværksættere og investorer.

 

Om 3D Printhuset showroom