Top menu

Professionelle 3D Printere

3D Printhuset importerer og distribuerer professionelle 3D printere fra 3D Systems, verdens største og førende producent. Med over 400 patenter, kan 3D Systems mange teknologier hjælpe os med at skræddersy en løsning der passer præcis til jeres behov.

Vores serviceteknikere sørger for at din løsning altid fungerer optimalt.

Kontakt os endelig og få et uforpligtende møde, eller besøg vores showroom, og få et dybere kendeskab til de professionelle løsninger.


Professionelle 3D Printere


3D Systems ProJet x60 serie

3D Systems ProJet® x60 serie
Professionel pulverprinter i fuld CMYK-farver

Med nogle af de hurtigste printhastigheder på markedet, kan du forvandle dine ideer til fotorealistiske konceptmodeller og prototyper på få timer, til en meget lav pris per del.
Kommunikér bedre, sælg dine ideer mere effektivt, åben op for kreativiteten og fremskynd produktudviklingen.

Brochure:

 

 


3D Systems ProJet 2500 serie

3D Systems ProJet® 2500 serie
Professionel Multijet printer

ProJet® 2500 fås i flere udgaver som alle arbejder i en høj kvalitet og gør sig godt i prototype prints samt modeller med høj detaljegrad. Materialevalget varierer fra modellerne, men byggevolumen fastholdes på 295 x 211 x 142 mm, samt lagtykkelsen på 32 micron. 

Integrationen af 3D Systems eget MJP EasyClean System gør det muligt at efterbehandle uden manuel intervention.

Brochure:

 

 


 

3D Systems ProJet 3500 serie

3D Systems ProJet® 3500 serie
Høj opløsning og uovertruffen produktivitet

ProJet® 3500 serien skaber holdbare og funktionelle prototyper samt slutprodukter i høj opløsning, såvel som støbeforme og støbemodeller, der er tro kopier at de oprindelige CAD modeller. Denne serie leverer hurtigt emner som kræver minimal efterbehandling. Det effektive materialeforbrug og den minimale vedligeholdelse betyder at du kan holde driftomkostningerne nede.

Brochurer:

 


3D Systems ProJet 4500

 

3D Systems ProJet® 4500
Holdbare plastmaterialer i livlige farver

ProJet® 4500 giver dig mulighed for at printe fleksible og stærke emner, farvet pixel for pixel, med overlegen overfladekvalitet.
Denne printer er hurtig og effektiv, og har en intuitiv brugerflade, der er med til at sikre høj produktivitet samt reducere driftsomkostningerne.

Brochure:

 


3D Systems Projet 1200 3D Printer

3D Systems ProJet® 1200
Alt-i-en mikro-SLA

ProJet® 1200 er ideel til print af små, præcise og detaljerige emner samt print af støbemodeller såsom smykker, elektroniske komponenter og dental wax-ups. Denne lille printer leverer hurtige print, er billig i drift og er sikker og enkel at bruge.

Brochurer:

 


 

3D Systems ProJet 5000

3D Systems ProJet® 5000
Print store plastemner i høj opløsning

Med det største printvolumen i 3D Systems serie af højopløsnings MultiJet printere, er Projet® 5000 designet til at levere maksimal produktivitet og absolut designfrihed. En unik kombination af størrelse, præcision og brugervenlighed gør Projet® 5000 ideel til emner af alle størrelser i konsekvent høj kvalitet. Denne arbejdshest har en indbygget “high speed” funktion, så du kan udvikle endnu hurtigere.

Brochure:

 

 


3D Systems ProJet 5500X

 

3D Systems ProJet® 5500X
Print store plastemner i høj opløsning og flere materialer

ProJet® 5500X printer de mest præcise og hårdeste multi-materielle emner i højeste kvalitet. Print detaljerede dele med varierende grader af fleksibilitet og hårdhed, gennemsigtighed og farve (sort, hvid eller gråtoner), i én 3D-printer.
Projet 5500X har de hurtigste printhastigheder, et stort bygge volumen, og tillader dig at printe dele med specifikke plast- eller gummiegenskaber.

Brochure:

 


3D Systems ProJet 6000 & 7000 serie

 

3D Systems ProJet® 6000 & 7000 serie
Den højeste printkvalitet til de mest krævende applikationer

Få den uovertrufne præcision, overfladekvalitet, pålidelighed, hastighed og det store udvalg af materialer fra Stereolitografiteknologien til en lavere pris med ProJet® 6000 og 7000 SLA printer serien.

Brochure:

 

 


Produktions 3D printere


 

3D Systems ProX™ SLS serie

3D Systems ProX™ SLS serie
Fremstil stærke funktionelle produkter, hurtigere end nogensinde

ProX™ 500 og 500 Plus er avancerede Selective Laser Sintering (SLS®) 3D printere til produktion, sammenlignligt med sprøjtestøbt kvalitet, men uden dyre værktøjer. Printerne er designet til at integrere let med dit produktionsworkflow, og giver dig mulighed for at forny din produktion og hele forsyningskæden bagved med avancerede produktegenskaber, lavere produktionsomkostninger og lokal on-demand produktion.

Brochure:

 

 


 

3D Systems ProX™ SLA serie

3D Systems ProX™ SLA serie
Ægte SLA for den ultimative hastighed og præcision

3D Systems, udvikleren af Stereolithografi (SLA), giver dig en uovertruffen SLA præcision i produktionsprintere, med et enestående materialeudvalg og optimeret til at reducere omkostninger i produktionen. Disse avancerede 3D printere fremstiller eksakte plastikemner, uden begrænsningerne fra CNC eller sprøjtestøbning. Udover prototyper og slutprodukter, kan du fremstille Støbeforme, værktøjer og fiksturer til netop dit behov. Med den høje hastighed, præcision og overfladekvalitet kan du producere til en lavere stykpris og samtidig fremstille store, komplekse emner.

Brochure:

 


3D Systems ProX™ DMP serie

3D Systems ProX™ Direct Metal Printing serie
Fremstil fuldt funktionelle metalemner på få timer

Alle 3D Systems’ DMP Printere producerer kemisk rene, solide metal- og keramiske dele, og leverer præcisioner i overensstemmelse med EN ISO 2768 (fin) tolerancer og gentagelsesnøjagtighed på ca. 20 mikrometer i alle tre akser. Materialer inkluderer rustfrit stål, værktøjsstål, superlegeringer, jernfri legeringer, ædelmetaller og aluminium. Disse printere er med deres uovertrufne præcision, finish og pålidelighed et meget attraktivt valg for producenter. ProX serien bruges i mange industrier, blandt andet til tandproteser, dele til flyindustrien, bilproduktion og mange flere. Desuden, er metalprinterne oplagte til værktøjsfremstilling, indsæt og blæsestøbningsproduktion.

Brochure: