Top menu

Professionelle 3D Scannere

De professionelle Artec 3D Scannere er en kraftfuld serie af brugervenlige 3D scannere, til brug i mange forskellige anvendelser. På mindre end 3 minutter kan du være klar til scanning, selv under svære forhold. Hvor mange andre 3D scannere typisk skal monteres og kalibreres før et scan, kan Artecs 3D scannere pakkes ud og klargøres både udendørs og indendørs lige fra tasken. Til opgaver i felten, hvor der sjældent er adgang til strøm eller hvor adgangen til objektet er besværlig kan man tilføje en batteripakke, så scanningen kan foregå fra en stige, lift eller ved simpelthen at gå rundt om det ønskede scanemne.


Artec Eva professionel 3D scannerArtec Eva
Fleksibel og bærbar

Artec Eva er det ideelle valg for dig, der skal bruge et hurtigt, præcist 3D scan med fuld farve. Artec Eva kræver hverken kalibrering eller mærker at scanne efter, og du er klar til scanning på 3 minutter, selv ude i felten. Artec Eva fanger objekter i høj opløsning og med en scanhastighed på op til 2 millioner punkter pr. sekund, er opgaven hurtigt klaret. Artec Eva er super fleksibel og bruges i dag til en lang række applikationer, så som:

Industrielt design – Møbeldesign – Kvalitetssikring – Opmåling – Reverse Engineering – Konservering og digitalisering af kunst og museumsgenstande – 3D animationsfilm og grafik – Og mange mange flere

 

Læs mere om Artec Eva på Artec’s egen hjemmeside, her.

 

 


Artec Spider professionel 3D scannerArtec Spider & Space Spider
Kraftfuld og kompromisløs


Artec Spider er det optimale værktøj til CAD brugere og produktudviklere. Med meget lidt arbejde fanger den selv de mindste detaljer, med fuld farve. Artec Spider er stadig bærbar og kan derfor tages med on-site, og sættes op på kort tid. Med Artec Spider får du utrolig høj kvalitet uden alt besværet. Artec spider bliver blandt andet brugt til:

Ansigtskirugi – Kvalitetsikring – Opmåling – Reverse Engineering – Konservering og digitalisering af kunst og museumsgenstande – 3D animationsfilm og grafik – Og mange flere

 

Læs mere om Artec Spider og Artec Space Spider på Artec’s egen hjemmeside, her.