Top menu

Workshops til biblioteker og biblioteksfagligt personale

 

3D Printhuset er Danmarks førende leverandører og specialister på 3D området , og har igennem en række projekter og opgaver, etableret og driftet forskellige workshops og samarbejder med biblioteker og biblioteksfagligt personale i Danmark.

På baggrund af et øget kendskab til mulighederne med 3D-design og 3D-print, og øget tilgængelighed til designsoftware, er en ny kultur begyndt at spire hos biblioteker landet over, nemlig maker-kulturen. Mange biblioteker ser det derfor som en formidlingsopgave, at stille udstyr til udprint til rådighed og tilbyde borgere adgang til teknologien.

3D Printhuset tilbyder derfor info-workshop, hvor vi præsenterer muligheder med 3d-design, og giver en introduktion til de muligheder, der åbner sig med 3D design og print.

Vi har specialiseret os i en biblioteksfaglig vinkel, der belyser de væsentlige it-tekniske perspektiver, der spiller en central rolle for valg af udstyr, osv.

Vi rådgiver om alt i forbindelse med køb udstyr: printertype, printstyring, filhåndtering og delingstjenester, samt software og de forskellige scanningsteknologier.forskellige s

Vi afgiver tilbud på samlede løsninger inkl. udstyr,forbrugsstof, support, vejledningsmaterialer og inspiration til undervisningsmaterialer mm.

Kontakt os idag og hør, hvordan vi kan inspirere og hjælpe Jer.

Nynne spuur - kursus og uddannelsesansvarlig

For yderligere spørgsmål, rådgivning og booking af kurser, kontakt venligst vores kursus- og uddannelsesansvarlige Nynne Spuur på:

Tlf: 26 12 03 83
Mail: ns@3dprinthuset.dk